Радио Витоша

webcam

Новини

„Пазители” – най-добър сериал в САЩ

„Пазители” – най-добър сериал в САЩ

Дата: 16.09.2020 Зад филмовата поредица стои сценаристът и продуцент Деймън Линделоф, известен с работата си по "Изгубени" (Lost), а сериалът е продължение на едноименната графична новела на Мур и художника Дейв Гибънс, смятана от мнозина за най-великия комикс, писан някога.
Image

Американската асоциация на телевизионните критици определи победителят в тазгодишната класация за телевизионни сериали. Проектът „Пазители” /Watchmen/, спечели в четирите най-престижни категории.

Той е обявен за най-добър телевизионен сериал на годината, изключителен телевизионен филм или минисериал и изключителен нов сериал, а Реджина Кинг е отличена за „Постижение в личната драма“.

Зад филмовата поредица стои сценаристът и продуцент Деймън Линделоф, известен с работата си по "Изгубени" (Lost), а сериалът е продължение на едноименната графична новела на Мур и художника Дейв Гибънс, смятана от мнозина за най-великия комикс, писан някога.

Уил Смит с домашен сериал по време на карантината

Действието се развива в алтернативен свят в САЩ през 2019 година. Детектив Анджела Абар и нейните колеги от полицията са изправени пред Седмата кавалерия – организация на бели расисти, извършваща престъпления във футуристичен свят, в който всички носят предпазни маски.

Годишната награда на Американската асоциация на телевизионните критици за отлични постижения в телевизионните формати се връчва от 1984 г. насам.

Коментари