Радио Витоша

webcam

Новини

Олга Куриленко трудно влизала в костюма си при снимките на "Черната вдовица"

Олга Куриленко трудно влизала в костюма си при снимките на "Черната вдовица"

Дата: 20.07.2021
Image
Снимка: youtube screenshot

Олга Куриленко казва, че е била сложна задача да влезеш в костюма на Taskmaster в „Черната вдовица“. 41-годишната актриса играе ролята на супергерой в новия филм на Marvel и признава, че обличането е било "голямо предизвикателство".

Олга каза пред ComicBook.com: "Отне известно време и имах нужда от повече от един човек, който ми помага. Така че няма начин да се облечете сами. Така че, да, това е сложна работа. И разбира се, гримът също. Първите часове в стола за грим бяха дълги, защото отнема много време, за да се направи всичко това, ... без спойлери, няма да кажа, но цялото нещо е много работа и точно затова е толкова вълнуващо."

"Защото в крайна сметка резултатът е наистина страхотен. Никога не съм играла толкова сложен персонаж. Така че е много, много вълнуващо."

Актрисата от „Quantum of Solace“ призна, че обемният костюм увеличава трудността при изпълнение на каскадите на Taskmaster.

"Искам да кажа, обичам каскадите и обичам бойните изкуства. Но с този костюм е доста трудно. Не улеснява извършването на тези движения, защото е доста обемист и тежък, а вътре е горещо."

Коментари