Гал Гадот "не искала да спечели" конкурса за красота Мис Израел 06 януари, 2022

Гал Гадот "не искала да спечели" конкурса за красота Мис Израел, който я направи известна. 36-годишната актриса - която беше само на 18, когато взе короната в конкурса през 2004 г. и оттогава започна да участва в блокбъстъри призна, че първоначално е участвала в конкурса, защото имала известно време преди да изпълни военната си служба и "никога не е мислила", че ще спечели.

Тя каза: „Не съм от този тип момичета, но имах известно и си казах: „Ще е хубаво да кажа на внуците си, че баба е участвала в Мис Израел.“ И тогава спечелих. Не исках да спечеля. Никога не съм мислила, че ще се случи."

След това звездата от „Бързи и яростни“ продължи да обяснява, че внезапната слава в резултат на спечелването на конкурса и дошла „твърде много“.

Тя каза пред InStyle: „Бях толкова наивна. Бях само на 18 и да стана знаменитост и да има папараци наоколо, беше твърде много за мен. Когато ме изпратиха на Мис Вселена, аз казах: „Никога повече. Дори не рискувам." И те казват: "Трябва да носиш вечерни рокли за закуска." Беше толкова нелепо."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини