Видео музикалните награди ще бъдат на открито 09 август, 2020

Ръководството на музикалния телевизионен канал MTV се отказа от идеята за провеждане на закрито в Ню Йорк на церемонията по раздаването на видео музикалните награди на медията. 

Шоуто е планирано за 30 август и на него по традиция има изпълнения на живо на някои от най-големите звезди от музикалния шоубизнес. Но заради обстановката по света, свързана с пандемията, се залага на изпълнения на открито. 

Церемонията беше първото наградно шоу от началото на пандемията, което трябваше да се проведе на закрито в залата на центъра "Барклис" в Бруклин. Ръководствата на центъра и на MTV обаче са преценили, че проявата би протекла по-безопасно, ако се проведе на открито с ограничена или при отсъстваща публика заради продължаващите високи нива на заразяване с новия коронавирус. 

Изтъква се, че всички здравни мерки за социална дистанция ще бъдат спазвани на местата на музикалните изпълнения, които ще бъдат в близост до Ню Йорк. През седмицата беше обявено, че корейската група BTS, Doja Cat и J Balvin ще пеят на събитието. 

Тази година с най-много номинации са Ariana Grande и Lady Gaga. Добавени бяха и две нови категории, които отличават музиката и изпълненията, направени по време на социалната изолация заради пандемията.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини