Радио Витоша

webcam

Новини

Moonfall – новия епичен киноспектакъл

Moonfall – новия епичен киноспектакъл

Дата: 28.01.2022 Ще се изправим срещу тъмната страна на Луната в Moonfall от 4 февруари само в кината.
Image
Снимка: Forum Film Bulgaria

В Moonfall мистериозна сила изкарва Луната от орбита и я запраща към неизбежен сблъсък със Земята, което ще сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме.

Джо Фоулър (Хали Бери, Джон Уик 3, X-Мен) – ръководител в НАСА и бивш астронавт е убедена, че знае какъв е ключът за спасението ни, но единствените хора, които ѝ вярват са старият ѝ колега Брайън Харпър (Патрик Уилсън, (Пазителите, Аквамен) и любителят на конспиративни теории К. С. Хаусман (Джон Брадли, (Игра на тронове).

Нетипичният екип рискува всичко и броени дни преди настъпването на глобалната катастрофа се отправя на отчаяна невъзможна мисия в космоса, само за да открие, че Луната не е това, което си мислим, че е…

Бомбастичен екшън, спиращи дъха сцени на разрушение и зашеметяващи специални ефекти в комбинация с дръзка история с много мистерия и провокиращи въображението елементи, както и с не малка доза хумор и симпатични герои, Moonfall е апотеоз в творчеството на известния с размаха и мащабите на своите филми виртуозен майстор на катастрофични блокбастъри Роланд Емерих (Денят на независимостта, След утрешния ден и 2012) и ще поднесе на зрителите в кината изживяване, каквото само големият екран може да предложи.  

Коментари