The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Радио Витоша

webcam

Новини

Milan Academy Junior Camp стартираха кампанията за 2018-та година

Milan Academy Junior Camp стартираха кампанията за 2018-та година

Дата: 29.03.2018 Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива за развитие на деца таланти по целия свят
Image

Milan Academy Junior Camp Bulgaria, обявиха старта на кампанията за 2018-та година. Специално за събитието в България пристигна директорът на Milan Academy World Силвио Броли. Проектът се развива у нас от 2011-а година.

Своята подкрепа за Milan Academy Junior Camp заявиха в своите изявления и Емануеле Полио - заместник посланик на Италия в България, както и президентът на Италианската търговска камара в България Марко Монтеки.

Сред официалните лица бяха кметът на Община Трявна Дончо Захариев и президентът на ОФК "Несебър" Георги Маринов, които ще са домакини на детските футболни лагери през лятото на 2018г.

Трявна ще отвори вратите си за децата и техните родители от 1-ви до 6-ти юли, а месец по-късно от 6-ти до 11-ти август, децата ще тренират в базата на ОФК"Несебър", на входа на Слънчев бряг.

Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива на най-титулования отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят. Само през 2018-та година лагери ще се проведат в над 120 града и в тях ще тренират хиляди деца.

Коментари