Радио Витоша

webcam

Новини

Лана Дел Рей разкри, че ще издаде нов албум "Rock Candy Sweet" това лято

Лана Дел Рей разкри, че ще издаде нов албум "Rock Candy Sweet" това лято

Дата: 22.03.2021
Image
Снимка: скрийншот - youtube

Съобщението на 35-годишната певица идва само няколко дни след като тя пусна "Chemtrails Over the Country Club" и казва, че новият й албум, трябва да излезе на 1 юни, ще оспори обвиненията в "културна разпуснатост и възхвала на домашното насилие". Лана се сблъска с реакция миналата година, след като направи коментари по темата за равенството и се оприличи на звезди като Ариана Гранде, Карди Би, Камила Кабело и Бионсе в публикация за феминизма.

Тя написа в социалните медии: „Сега, когато Doja Cat, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj и Beyoncé правят хитове заради излагането на показ на телата си, това е ш***** измама. Могат ли хора като мен да се обърнат към пеенето за това, че се чувствам красива, че съм влюбена, дори ако връзката не е перфектна, или каквото искам - без да бъда разпната, че възхвлявам домашното насилие?"

Тя беше принудена да отговори на реакцията на нейния пост, тъй като тя твърди, че нейните коментари не са свързани с расата.

Лана каза: „И последната ми бележка за всичко - когато казах "хора, които приличат на мен" - имах предвид, че приличат на мен емоционално, а нямах предвид раса. Става въпрос за застъпничество за по-деликатна личност, а не за бяла жена".

Коментари