Лана Дел Рей разкри, че ще издаде нов албум "Rock Candy Sweet" това лято 22 март, 2021

Съобщението на 35-годишната певица идва само няколко дни след като тя пусна "Chemtrails Over the Country Club" и казва, че новият й албум, трябва да излезе на 1 юни, ще оспори обвиненията в "културна разпуснатост и възхвала на домашното насилие". Лана се сблъска с реакция миналата година, след като направи коментари по темата за равенството и се оприличи на звезди като Ариана Гранде, Карди Би, Камила Кабело и Бионсе в публикация за феминизма.

Тя написа в социалните медии: „Сега, когато Doja Cat, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj и Beyoncé правят хитове заради излагането на показ на телата си, това е ш***** измама. Могат ли хора като мен да се обърнат към пеенето за това, че се чувствам красива, че съм влюбена, дори ако връзката не е перфектна, или каквото искам - без да бъда разпната, че възхвлявам домашното насилие?"

Тя беше принудена да отговори на реакцията на нейния пост, тъй като тя твърди, че нейните коментари не са свързани с расата.

Лана каза: „И последната ми бележка за всичко - когато казах "хора, които приличат на мен" - имах предвид, че приличат на мен емоционално, а нямах предвид раса. Става въпрос за застъпничество за по-деликатна личност, а не за бяла жена".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини