Крис Прат ще озвучи Гарфийлд в предстоящ анимационен филм 03 ноември, 2021

Крис Прат ще озвучи Гарфийлд в предстоящ анимационен филм. Според The ​​Hollywood Reporter, 42-годишният актьор е готов да изобрази мързеливата, обичаща лазаня котка в предстоящ филм на Sony Pictures.

Сценарият идва от сценариста на "Търсенето на Немо" Дейвид Рейнолдс и той се събира отново със своя колега от "The Emperor's New Groove", Марк Диндъл, който режисира филма. Карикатуристът Джим Дейвис създава симпатичния котарак за комикс през 1978 г.

Гарфийлд направи своя дебют на голям екран в екшън/анимационния филм от 2004 г. „Гарфийлд“, който получи и продължение две години по-късно. Крис не е чужд на анимацията, тъй като вече озвучи Барли Лайтфут в „Напред“ на Disney Pixar и Емет в „The Lego Movie“.

И наскоро беше обявено, че звездата от „Джурасик парк“ ще озвучи Марио в новия филм „Super Mario Bros“. Американският актьор ще влезе в ролята на емблематичния италиански водопроводчик в предстоящия филм на Nintendo – базиран на легендарната поредица от видеоигри – а Чарли Дей ще играе ролята на брата на Марио Луиджи.

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини