BTS и Disney с грандиозно сътрудничество 13 юли, 2022

На BTS и Disney предстоят няколко нови проекта благодарение на новото партньорство с лейбъла на групата и медийния гигант. Според Billboard, Walt Disney Company и студиото на BTS Hybe обявиха ново глобално партньорство. Партньорството ще донесе пет стрийминг заглавия, включително три ексклузивни проекта, които ще включват BTS или членове на BTS. Първият обявен проект беше In the Soup: Friendcation, който ще включва V, както и звезден актьорски състав от други южнокорейски звезди като рапъра Peakboy.

Останалите два проекта, според Billboard, са: „BTS: Permission to Dance on Stage – LA: Ексклузивен кинематографичен 4K концертен филм, включващ изпълнение на живо на BTS на стадион SoFi в Ингълууд, Калифорния, през ноември 2021 г.“ и „BTS Monuments: Beyond the Star.

С безпрецедентен достъп до огромна фонотека и кадри през последните девет години, поредицата ще включва ежедневието, мислите и плановете на членовете на BTS.” Шоуто ще бъде достъпно ексклузивно в услугите за стрийминг на Disney през 2023 г."

Ръководителят на отдела за съдържание в Азиатско-тихоокеанския регион на Disney, Джесика Кам-Енгъл, публикува изявление, в което обяснява: „Това сътрудничество представлява нашата творческа амбиция – да работим с емблематични създатели на съдържание и топ звезди в Азиатско-тихоокеанския регион, така че техният талант да може да се радва на масовата публика.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини