Радио Витоша

webcam

Новини

Kelly Clarkson вече не носи брачната си халка

Kelly Clarkson вече не носи брачната си халка

Дата: 15.06.2020 Певицата беше заснета за първи път след като медиите в САЩ разкриха, че се равежда
Image
Снимка: instagram

Kelly Clarkson беше забелязана за първи път без брачната си халка дни след като стана ясно, че се развежда. Папараците заснеха звездата докато разхожда кучето си в Лос Анджелис.

Миналата седмица американските медии разкриха, че изпълнителката и популярна телевизионна водеща, е подала документи за прекратяване на брака й с Brandon Blackstock, с когото имат две деца. Новината беше неочаквана, защото до момента не е било известно двамата да имат проблеми. Дори напротив, изглеждаха много влюбени въпреки, че от сватбата им са минали седем години.

Kelly Clarkson се развежда

Семейството беше в социална изолация в ранчото им в Монтана от началото на пандемията, а Brandon дори заяви колко много я обича във видео по случай рождения й ден през април.

В документите за развода Clarkson е посочила “непреодолими различия” като причина за край на отношенията им и е поискала равни родителски права над двете им деца.

На фона на информацията за развода стана ясно, че певицата е изтеглила от пазара дома си в Лос Анджелис, който обяви за продажба през април за 10 милиона долара. 

Кеlly и Brandon се сгодиха през 2012 г., а сватбата им беше година по-късно.

Коментари