Elderbook пусна нов мини албум Innerlight 12 октомври, 2021

Издание от четири трака, Innerlight започва с еуфоричната заглавна песен, съдържаща глобалните супер звезди Bob Moses.

Вече издаден като сингъл, тракът е трогателна, емоционално заредена доза електроника, която размива границите между електронно и органично звучене. Следва ‘I’ll Find My Way To You’, най-скорошния сингъл на Elderbrook в колаборация с базирания в Лос Анджелис артист Emmit Fenn, възбуждащ трак, който съчетава пищни мелодии с предизвикващи спомени вокали.

Ред е на ‘Broken Mirror’, повдигащ емоциите техно трак, продуциран от майстора в денс музиката Kölsch и накрая пленителният ‘Dominoes’, колаборация с американското електронно дуо Louis The Child, показващ уязвимостта на Elderbrook. Мини албумът идва начело на три напълно разпродадени британски дати от турнето, което ще мине през Бирмингам, Манчестър и Лондон през ноември. 

Излизането на EP-то съвпада с пускането на официалното видео на ‘Broken Mirror’, иновативен и кинематографичен клип, който изследва идеята за ‘хората, които чувстват, че трябва да крият кои са всъщност‘ през обектива на привличащо вниманието изпълнение и дихотомията на едновременно похвалено и засрамено любопитство.

Режисиран е от Jordan Rossi, безстрашна и нарушаваща правилата креативна личност, чиято работа често се центрира около LGBTQ+ общността. Той си е колаборирал и с Little Mix, The Vamps, Years & Years, Griff, Becky Hill, MNEK и др.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини