Lyrra и Tony Wolf обединиха сили в My Heart Is Beating 19 Февруари, 2022

Един от най-красивите български гласове, част от „Мистерията на българските гласове“ – Lyrra, обедини сили с младия и талантлив продуцент Tony Wolf, за да създадат заедно песента „My Heart Is Beating“.

Това е първи общ реализиран проект на двамата млади артисти, които отдавна си сътрудничат в студио. „My Heart Is Beating“ е и първата изцяло авторска песен на Lyrra, за която тя пише музиката и първия си текст на английски език.

Tony Wolf е човекът, накарал песента да зазвучи в този силен поп-денс ритъм като автор на аранжимента на парчето. Освен като продуцент със силен солов каталог, Tony Wolf е един от търсените млади автори на кино музика, а от скоро - и музика за реклами.

„My Heart Is Beating“ е и първата песен на Lyrra, която не съдържа никакъв фолклорен мотив, след като от малка тя се занимава с народно пеене, а самостоятелната си кариера стартира с етно хаус хита „Believe“, оглавил класациите у нас в края на 2020 г. и влязъл директно в ТОП 10 на най-излъчваните песни в българския ефир.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини