Радио Витоша

webcam

Новини

Eminem се извинява на Rihanna в изненадващ нов албум

Eminem се извинява на Rihanna в изненадващ нов албум

Дата: 22.12.2020 Music To Be Murdered By - Side Bе делукс версия на #1 албума на рапъра Music To Be Murdered By, който пак изненадващо излезе през януари 2020
Image
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Eminem представя 2-ри изненадващ албум в рамките на 1 година. Music To Be Murdered By - Side B е делукс версия на #1 албума за 2020 - “Music To Be Murdered By”, който излезе през януари.

Новото издание е във формат двойно CD и включва стандартната версия на албума с 18 трака + 16 нови парчета. 

Рапърът от Детройт пусна Music To Be Murdered By - Side B в дигиталните платформи в цял свят в полунощ на 18-ти декември (четвъртък). Музикални продуценти на албума са самият Eminem и дългогодишният му партньор Dr. Dre, като в продукцията вземат участие и DJ Premier, Ty Dolla $ign и Sly Pyper. 

Сред 16-те нови песни е парчето "Zeus", в което рапърът се извинява на Rihanna за 10-годишния текст за Chris Brown, който изтече през 2019. В песента Еминем изрече, че "застава на страната" на Браун, след като той се призна за виновен за престъпление, свързано с Риана през 2009 г.

 

Новият текст гласи: "Но аз обещавам, че вече ще съм честен / И с цялото си сърце се извинявам на Rihanna". "За песента, която изтече, съжалявам Ri / Не исках да те нараня. Независимо от това, беше грешка от моя страна." 

Заедно с дигиталната премиера на албума Music To Be Murdered By - Side Bизлезе и парчето GNAT, придружено от впечатляващо музикално видео. Само няколко дни след премиерата си лентата е гледана над 13 млн. пъти в YouTube.

Коментари