Матю Луис се ядосва от непрекъснатите препратки към ролята му в „Хари Потър“ 30 март, 2021

Матю Луис се ядосва от непрекъснатите препратки към ролята му в „Хари Потър“. 31-годишният актьор изигра студента от Хогуъртс Невил Лонгботъм във всичките осем филма от франчайза за магьосници, базиран на Книгите на Роулинг, но се чувства "разочарован", че винаги е свързан с героя.

Говорейки в подкаста на Майкъл Розенбаум, Матю каза: „Все още съм до известна степен ядосан, когато хората казват:„ О, той ... “. Не съм бил Невил Лонгботъм от 10 години.“

Матю се чувства раздразнен от възприятието, тъй като е "правил неща, които са така коренноо различни", откакто последно играе Невил през 2011 г. Той каза: „Участвах в драми, които са печелили BAFTA и съм правил подобни неща."

Матю продължава: "Все едно имаш глас в главата си, който ти казва: "Хей, видя ли колко много работа свърши през последните 10 години? Никой не го забеляза. Никой не го интересува."

Той не е единствената бивша звезда на "Хари Потър", която отчаяно страни от филма. Рупърт Гринт казва, че никога не се гледа във филмите. 32-годишната звезда изигра ролята на Рон Уизли във франчайза и призна, че никога не се е гледал.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини