Радио Витоша

webcam

Новини

Джеймс Камерън работи над три продължения на "Аватар"

Джеймс Камерън работи над три продължения на "Аватар"

Дата: 08.05.2020 В социалните мрежи се появиха нови кадри от снимачния процес
Image
Снимка: facebook

Очаква се „Аватар 2“ да излезе през декември 2021 година. Джеймс Камерън обаче е решил да не спира дотук. Продължението ще бъде последвано от още две части: „Аватар 3“ (2023) и „Аватар 4“ (2024).

В официалния Twitter акаунт на филма „Аватар" бяха публикувани нови кадри от снимките на продължението на блокбастъра на Джеймс Камерън. На тях се вижда как актьорите са потопени във вода, а режисьорът ръководи процеса от платформа, инсталирана над басейна.

"Интересен факт: белият слой, който се намира на повърхността, се състои от топки от пяна. Те не пропускат светлина и по този начин не пречат на подводните снимки", се казва в описанието на кадрите.

На тях се вижда, че актьорите са облечени в костюми със сензори за улавяне на движението. Следователно е възможно те да са част от фантастичните обитатели на планетата Пандора. Останалите подробности се пазят в тайна.

По-рано на същата страница беше публикувана снимка на актрисата Сигорни Уивър, чиято героиня, д-р Грейс Аугустин, почина в първата част. Очаква се обаче тя да се завърне като нов персонаж.

 

Коментари