Андрю Гарфийлд не се притеснява от големия брой филми за „Спайдърмен“ 21 септември, 2021

Андрю Гарфийлд не се притеснява от големия брой филми за „Спайдърмен“. 38-годишният актьор изигра легендарния супергерой във филма от 2012 г. и неговото продължение от 2014 г. и предположи, че публиката никога няма да се умори от героя, който в момента се играе от Том Холанд. Андрю казва: „Това е като „Хамлет“, сякаш никога не можеш да получиш достатъчно от „Хамлет“ или „Макбет“... Това е единственият супергерой, който е покрит от главата до петите . Не виждате цвят на кожата, не виждате сексуална ориентация, не виждате нито едно от тези неща."

Звездата от „Очите на Тами Фей“ вярва, че фактът, че „всеки“ има способността да си представя себе си като Спайдърмен, е ключът към трайната популярност на героя, който се появява за първи път в Marvel Comics през 1962 г.

Андрю каза: "Всеки може да се проектира в костюма и мисля, че затова той е може би най-обичаният супергерой."

Том Холанд наследи Андрю като Питър Паркър/Спайдърмен и ще играе отново ролята, а Андрю се радва да гледа супергероя от разстояние. „Мисля, че Том Холанд е просто перфектният Питър Паркър и Спайдърмен, така че аз съм просто супер запален.“

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини