Радио Витоша

webcam

Новини

Давид Гета ще превърне хеликоптерна площадка в DJ стенд

Давид Гета ще превърне хеликоптерна площадка в DJ стенд

Дата: 27.01.2021 Диджеят ще се качи на Бурдж ал Араб в Дубай
Image
Снимка: twitter профил Давид Гета

53-годишният DJ и жител на Дубай ще стриймва от емблематичната хеликоптерна площадка на Бурдж ал Араб на 6 февруари и насърчава феновете да се включат и да помогнат за набирането на средства за UNICEF и Dubai Cares за „Образование без прекъсване“ кампания.

Преди това хитмейкърът е изпълнявал сетове "United At Home" от Маями, Ню Йорк и Париж и досега е събрал колосални 1,1 милиона паунда за благотворителност.

Гета заяви в прессъобщение: „След Маями, Ню Йорк и Лувъра в Париж, аз съм много горд да съобщя, че се отправяме към върха на емблематичния Бурж Ал Араб за поредното шоу. Досега събрахме повече от 1,1 милиона британски лири, благодарение на всички по света, които взеха участие в това. В тези трудни времена се надяваме да донесем комфорт, радост и подкрепа чрез силата на музиката и емоциите. Продължаваме в тази посока и днес."

 

Иссам Казим, главен изпълнителен директор на Дубайската корпорация за маркетинг на туризма и търговията коментира: „Дубайският туризъм се гордее, че подкрепя непрекъснатите усилия на Дейвид Гета и сме заедно в знак на солидарност с хората по целия свят."

Феновете могат да гледат безплатно прякото предаване на живо чрез YouTube канала на Гета от 16:00 часа българско време на 6 февруари.

Коментари