Платена публикация: По следите на модните тенденции в избора на спално бельо 09 декември, 2021

Модните тенденции съществуват не само във външната декорация на интериора, но и в частната част на апартамента - в дизайна на спалнята. Днес всеки, който живее в крак с времето, трябва да знае как изглежда популярното спално бельо и как изглежда безнадеждно остарялото. Кои щампи са на мода сега и кои комплекти бельо вече е време да вземете в страната в днешната ни статия.

Прозрачните чаршафи и завивките с малко цвете са нещо от миналото, днес спалното бельо е изработено от по-практични и висококачествени материи.

Най -популярните материали са направени от естествени влакна:

· Практичен и издръжлив груб бял цвят;

· Издръжлив сатен с двойно тъкане;

· Жакард с необичайната си шарена повърхност;

· Екологичен бамбук, който не отстъпва по практичност на грубото бяло;

· Гладка и без бръчки материя.

Сред икономичните решения може да се открои траен, гладък и приятен на допир поплин, от който успешно се шият както възрастни, така и детски комплекти.

Естетична и скъпа луксозна материя - естествена коприна - остава извън конкуренцията.

След като сте взели решение за материала, обърнете внимание на актуалните цветове и популярните щампи за спално бельо:

· Пастелни нюанси - мента, светло розово, синьо, лавандула, пясък и други деликатни нюанси.

· Анималистични цветове - имитация на животински кожи, отпечатване на снимки, изобразяващи леопарди, тигри, зебри и други животни в дивата природа.

· Геометрия и графика - ярки графични рисунки, разпръснати в авангарден стил, симетрични форми, оригинални комбинации от първото и второто помежду си.

· Тропици и растителни мотиви - големи листа и лиани, сложни растения, екзотични цветя, редки птици, снимки на джунглата.

· Класическият дует от черно и бяло, всяка комбинация от два контрастни цвята.

· Морски отпечатъци - миди, цветни риби, тюркоазени вълни, бягащи по златист пясък, безкрайно море, отиващо в небето, кораби, отиващи на хоризонта.

За ценителите на обикновен текстил дизайнерите предлагат популярни постелки в нюанси на сивото, които не губят своята актуалност, както и в тъмни цветове - синьо, вино, смарагд, лилаво, бордо.

Друга тенденция, която твърдо държи позициите, е естествеността. Комплектите в еко-стил с реалистични естествени щампи, от матиращи материи или избелено бельо, днес са много търсени.

Източник: spalno-belyo.com

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини