Букмейкърите сочат Байдън за победител на изборите в САЩ 03 август, 2020

Може би изненадата от избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ ви държи много пресен спомен, но вярвате или не, дойде време Съединените Щати отново да изберат своя държавен глава. По план изборите са насрочени за 3 ноември и за пореден път ще изправят един срещу друг кандидатите на републиканците и демократите. Ако се вълнувате от световна политика, следващите редове ще бъдат интересни за вас.

Кои са двойките кандидати

Очаква се, че кандидат на Републиканската партия ще е не друг, а досегашният президент Доналд Тръмп, който ще бъде издигнат от щата Флорида. Най-вероятната фигура, която е спрягана за негов партньор по време на кампанията, е Майк Пенс, който в момента е вицепрезидент на страната.

Мандатът на Тръмп бе изпълнен с противоречия още от самия си старт, когато – поради спецификите на американската изборна система, той спечели вота, макар за него да бяха гласували по-малък брой граждани, отколкото за основния му през 2016 г. опонент Хилари Клинтън. В последствие управлението му раздели страната на два лагера заради противоречивите решения в областта на здравната реформа, външната политика и отношението на държавата спрямо имигрантите. Критичната обстановка, която сполетя страната заради Covid-19, също усложни перспективите пред президента.

 

Опасният съперник на Тръмп по пътя му към втория мандат най-вероятно ще се казва Джо Байдън. Почти със сигурност той ще бъде излъчен от щата Делауеър за кандидат на Демократическата партия. Байдън е добре познат на американците, защото в продължение на два мандата бе вицепрезидентът на Барак Обама. С осемте години опит зад гърба си, той със сигурност знае кой е ключът за успешната политика. През юни Байдън обяви знаково решение – да избере жена за свой поддръжник в надпреварата. Името на кандидата, който ще подкрепя Байдън, все още не е известно, но в публичното пространство вече се появиха предположения за дами със солидна политическа кариера.

Кои е фаворитът

Ако не сте запознати с тази сфера, сигурно ще се изненадате да научите, че букмейкърите вече предлагат дългосрочни залози за това събитие. Анализаторите на букмейкърсите къщи отдават неголяма, но стабилна преднина на Байдън пред Тръмп. Ако темата ви е интересна, имайте предвид, че българските потребители също могат да заложат за развоя на изборите отвъд Океана. Нелоша възможност за това ви предоставя британският гигант Bet365, който е добре познат в цял свят със своите изгодни условия за игра и нестандартни опции за прогноза.

В едно от ревютата си професионалният сайт за анализи на букита Ефирбет разглежда залозите в Бет365, като дава подробна информация за всички важни функции и възможности, които ще откриете в платформата. Нещо повече, за своите прогнози в тази платформа бихте могли да вземете определени бонуси и поощрения, които да подсилят играта ви.

При британския букмейкър ще имате възможност да прогнозирате най-различни елементи от хода на изборите – кой ще бъде избран за кандидат на демократите и републиканците, с каква преднина, кой ще бъде посочен за вицепрезидент и т.н. Онези от вас, които следят по-отблизо темата, ще могат да предвидят още развоя на събитията по щати. Тук, разбира се, се изискват по-задълбочени познания, тъй като повечето административни области на САЩ имат традиционна политическа принадлежност, а щатите със смесени възгледи се считат за знакови при определяне на крайния резултат.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини