BTS осъдиха престъпленията от расова омраза 01 юни, 2022

BTS осъдиха нарастването на престъпленията от омраза срещу азиатци, като същевременно подкрепиха многообразието по време на брифинг в Белия дом в последния ден от месеца посветен в САЩ на наследството на азиатските американци и жителите на тихоокеанските острови.

K-pop сензациите бяха поканени в Белия дом, за да се срещнат с президента Джо Байдън и да обсъдят антиазиатските престъпления от омраза и „важността на многообразието и приобщаването, каза тогава Белият дом.

Тази дискусия се проведе, като групата говори с репортери на брифинг за пресата. Докато представяше групата, прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер каза, че „международните икони... играят важна роля като насърчават послания на уважение и позитивност“.

RM първо се обърна към залата, като каза „голяма чест е да бъда поканен в Белия дом днес, за да обсъдим важните въпроси за престъпленията от омраза срещу Азия, азиатското приобщаване и многообразието“. Според CNN, останалата част от групата е говорила чрез преводач, за да каже, че подкрепят Белия дом, като признават нарастването на престъпленията от омраза, включително тези срещу азиатската общност.

Те продължиха: "Ние вярваме, че музиката винаги е невероятен и прекрасен обединител на всичко... Ние смятаме, че равенството започва, когато се отворим и прегърнем нашите различия."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини