Били Айлиш ползвала двойничка на Coachella 23 юни, 2022

Били Айлиш направи шокиращо разкритие за представянето си на Coachella 2022 в ново радио интервю. Изпълнителката на „Happier Than Ever“ разкри, че е използвала двойник по време на изпълнението си и „никой никога не е разбрал“.

След като я попитаха дали някога е носила маскировка, за да гледа как други музиканти изпълняват по фестивали, когато не е на сцената, Били отговори: „Да, но тогава бях различен човек и не се получи! Правех го обаче от време на време на различни места и е наистина хубаво." По-късно тя влезе в детайли за преживяването си с Coachella: „В началото на Coachella имах двойник. Една от моите танцьорки за шоуто“, обясни тя. "Облякох я в подходяща визия, взехме черна перука и й сложихме слънчеви очила, а тя носеше моите обувки и чорапи."

„Качих я в задната част на сцената и тя стоеше там, докато светнаха светлините и всички мислеха, че съм аз“, добави тя. „И никой не знаеше, че не съм аз, буквално никой не знаеше. И докато тя беше горе, аз облякох голямо черно палто, качулка и очила.“ Според People, двойничката се вижда във видеоклипове на изпълнението на Били.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини