BILLIE EILISH подготвя виртуален концерт 08 октомври, 2020

Петкратната носителка на ГРАМИ, световната супер звезда Billie Eilish обяви детайли за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт.

Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще се случи в официалния уебсайт на Billie, а партньор на ивента е интерактивната стрийминг платформа Maestro. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от lili Studios, ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25-ти октомври (неделя), в 1 часа след полунощ. След края на лайв концерта, всички притежатели на билети, ще могат да го гледат и в следващите 24 часа. 

От днес до 12-ти октомври (понеделник), в 7 часа, всеки, закупил билет за събитието ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Billie Eilish на специална цена. В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет, като приходите ще бъдат дарени в полза на Crew Nation, благотворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020. 

Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще бъде излъчено в България 25-ти октомври (неделя), в 1 часа след полунощ тук: http://livestream.billieeilish.com

  

About Crew Nation

Live музиката вдъхновява милиони хора по цял свят, но концертите, които нетърпеливо очакваме, не биха били възможни без многобройните екипи, които работят бекстейдж.

Crew Nation е благотворителен фонд, създаден в помощ на всички, въвлечени в отменената концертната дейност през 2020. Crew Nation съществува с подкрепата на Music Forward Foundation, която ръководи и администрира фонда.

Към днешна дата фондът е събрал над 15 млн. долара в помощ на 15,000 концертни екипи в над 36 страни. След като музикалните събития и фестивали са на пауза от месеци, все още много ангажирани в тази дейност хора се нуждаят от помощ. Надеждите са, с усилията на фонда, събраните средства да бъдат умножени по две, за да продължи подпомагането на тези, които са гръбнакът на концертната и събитийна дейност.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини