Радио Витоша

webcam

Новини

Американци недоволстват от медийната активност на Меган и Хари

Американци недоволстват от медийната активност на Меган и Хари

Дата: 31.08.2020 Документът се нарича „Меган Маркъл и просто Хари, моля, спрете да заливате американска преса“
Image
Снимка: hellomagazine

Граждани на САЩ са публикували петиция срещу потока от новини за Меган Маркъл. Документът се нарича „Меган Маркъл и просто Хари, моля, спрете да заливате американска преса“ и се отнася до факта, че принц Хари се отказа от кралския си статут, след което пожела да го наричат „ просто Хари ".

Авторите на петицията обръщат внимание на засилената активност на Меган Маркъл и нейния съпруг, която съвпада с президентските кампании. Двойката започна да отправя призиви и коментари за текущи събития. В началото на лятото се появиха слухове, че Меган Маркъл планира да развива кариерата си в политиката, след това херцогинята говори на срещата на върха на момичетата лидери с Мишел Обама и даде интервю на Глория Стейн за важността на гласуването.

Богатството на Джеф Безос надхвърли 202 млрд. долара

 

Освен това, след като се премести в САЩ, двойката започна да участва в благотворителни събития в Лос Анджелис, но както отбелязват авторите на петицията, добрите им намерения са съмнителни, тъй като те наемат фотограф, който след това изпраща снимки на медиите.

Парадоксът, казват още недоволните е, че Меган и Хари са напуснали Обединеното кралство, защото са искали да избегнат медийното преследване, а сега умишлено създават новинарски емисии.

Към 29 август петицията е подписана от 1125 души. 

Коментари