Радио Витоша

webcam

Новини

Адел издаде своя горещо чакан четвърти албум „30“

Адел издаде своя горещо чакан четвърти албум „30“

Дата: 19.11.2021 Три бонус песни са налични в ексклузивно издание
Image
Снимка: БТА

Адел издаде своя горещо чакан четвърти студиен албум „30“. 33-годишната мегазвезда се завръща с първия си нов LP след 2015 г. Дълбоко личната колекция документира сърцераздирателния й развод с бившия съпруг Саймън Конецки, с когото има деветгодишния син Анджело, както и справянето с майчинството и славата. Сред 12-те трака е водещият сингъл „Easy On Me“.

Три бонус песни са налични в ексклузивно издание на „30“. Те са "Wild Wild West", "Can't Be Together" и дует на "Easy On Me" с кънтри суперзвездата Крис Стейпълтън.

Преди издаването на записа хитмейкърът на „Hello“ отговори на онези, които казаха, че трябва да „разтърси“ интернет – и се закле никога да не се променя.

Тя каза: „Когато излезе фрагментът „Easy On Me“, влизам онлайн за около пет секунди, само за да се уверя, че е публикуван правилно и виждам тези коментари… Не са много и обикновено са огромни фенове на други артисти, казвайки: "О, кога ще бъде по-динамична?" Защо да съм по- динамична? Никой друг не прави моята музика, така че защо да променям нещо? Но мисля, че това, което се случи е, че индустрията се промени напълно."

Коментари