Хавиер Бардем говори за новия "Дюн" 31 май, 2022

Хавиер Бардем предполага, че „Дюн: Втора част“ ще „изненадва“ зрителите. 53-годишният актьор ще повтори ролята си на Стилгар в продължението на научнофантастичния епос на Дени Вилньов и твърди, че феновете ще бъдат в шок, когато блокбъстърът излезе на големия екран следващата година.

Говорейки на филмовия фестивал в Кан, Хавиер каза: „Прочетох новата чернова и мисля, че са свършили невероятна работа по сглобяването на парчетата по начин, който ще изненада хората. Те няма да бъдат изненадани, защото са чели книгата, но ще бъдат изненадани от начина, по който е сглобена историята. „Това е филм, в който можете да усетите тежестта му и в същото време можете да се насладите на зрелищността му. Нямам търпение да се върна в пустинята с тези хора."

Звездата, носител на Оскар, също разсъждава за това как се е променила филмовата индустрия, откакто е започнал кариерата си като актьор. Хавиер обясни: „Когато започнах, беше различно. Ти ще играеш роля и ще прекараш цялото време в подготовката на тази роля, и ще направиш филма. Това беше свещено нещо. Сега вървим толкова бързо и съжалявам за хората, които започват сега. Не знам какво означава да се опитваш да правиш филми днес като актьор, или режисьор, или продуцент, или писател, защото ритъмът е толкова различен. Така че това, което помня най-много от онези дни, е темпото. Беше различно темпо."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Javier Bardem (@bardemantarctic)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини