Ovy On The Drums се завръща в колаборация с Piso 21 и Blessd 27 юли, 2021

Колумбийският артист и продуцент на големи световни хитове, Ovy On The Drums, се завръща отново, за да ни изненада с новия си сингъл Te Extraño, силна колаборация с Piso 21 и ърбан феномена, Blessd. Според изпълнителите, това е песен която са направили от Меделин за света.

Daniel Echavarría Oviedo, каквото е истинското име на Ovy, се превърна в един от най-аплодираните продуценти в латино музиката, а доказателство за това са хитовете  'Adán y Eva' от Paulo Londra и 'Tusa' на  Karol G и Nicki Minaj.

С креативността и таланта, които характеризират безупречното му продуциране, Ovy направи тази песен, пресъздавайки звучене на Piso 21, като добавя и уникален щрих от Blessd.

Резултатът, както се очаква, е един хит. “Te Extraño” е песен, основана на регетон, която напомня времето, през което това звучене започна в Колумбия.

Песента, която у нас вече е достъпна в дигиталните платформи е придружена от видеоклип, режисиран от  Ronny Xavier и заснет в Меделин, в който изпълнителите се намират на тъмно място, осветено от ярки светлини. 

Сега, с „Te Extraño,“ изпълнителят се стреми да продължи да завладява онези, които са повярвали в таланта му и очакват новите му музикални успехи.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини