Куентин Тарантино мисли за римейк на „Глутница кучета“ 28 юни, 2021

Куентин Тарантино мисли за римейк на „Глутница кучета“. 58-годишният режисьор отдавна обеща да се пенсионира след заснемането на 10 филма и въпреки че все още не е разкрил какъв ще бъде последният му проект, той призна, че е мислил да направи пълен кръг и да създаде нова версия на класическия си дебют от 1992 г. Той каза: „Всъщност обмислям да направя римейк на „Reservoir Dogs“ като последния си филм... „Това е нещо като „улавяне на времето в един момент“.

Кинорежисьорът на „Имало едно време в Холивуд“ настоя, че кинематографичната история е показала, че взема правилното решение за отказване, докато все още е на върха. Говорейки за „В реално време с Бил Маер“, той каза: „Знам историята и от тук нататък режисьорите не стават по-добри.

Режисьорът на „Pulp Fiction“ наскоро призна, че се притеснява, че последният му филм ще бъде „най-лошият“ му. Той каза: "Повечето режисьори имат ужасни последни филми. Обикновено най-лошите им филми са последните им. Такъв е случаят с повечето режисьори от Златния век, които в крайна сметка правят последните си филми в края на 60-те и 70-те, а след това приключват. Така че всъщност да завършиш кариерата си на приличен филм е рядкост. А да я завършиш с добър филм е нещо феноменално. "

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини