Манескин са чисти от дрога 25 май, 2021

Италианската група Манескин са чисти от дрога, след като по собствено желание се подложиха на тест за наркотици.

Италианската група спечели състезанието в Ротердам в събота вечер, но по-късно бяха инструктирани да направят тест за наркотици от шефовете на шоуто на фона на твърденията, че фронтменът им Дамяно Дейвид е смъркал кокаин по време на предаването.

Сега беше потвърдено, че групата е с отрицателен тест. В изявление се казва: „В Зелената стая не е имало употреба на наркотици и ние смятаме, че въпросът е приключен.“

Европейският съюз по радиоразпръскване отбелязва, че е "обезпокоен, че неточните спекулации, водещи до фалшиви новини, са засенчили духа и резултата от събитието и несправедливо са засегнали групата".

"Искаме още веднъж да поздравим Манескин и да им пожелаем огромен успех". "Очакваме с нетърпение да работим с нашия италиански член Rai за продуцирането на грандиозна Евровизия в Италия през следващата година."

Дамяно беше обвинен, че приема кокаин, след като кадри показват, че той се е навел над масата по време на големия финал на песенния конкурс, но групата отрече обвиненията, като заяви, че Дамяно вдига чаша от пода, след като тя е била счупена от Томас Раги.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини