Калин Вельов посреща лятото с латино ритми 14 май, 2021

Модерен латино регетон, задвижен от силни афро-карибски мотиви, които ще ви накарат да поискате да танцувате – това ще откриете в новия проект на перкусиониста Калин Вельов. До него на акустичната китара застава Цветан Андреев,  на пианото – Светослав Заров, а вокалите са на Pavleta S’ и Larissa Franklim. 

„Амазония“ е единственият по рода си музикален латино денс състав на Балканите. Проектът съчетава съвременната бразилска култура с електро-акустични клубни денс звуци и екзотиката на карнавалните и плажни танци. Освен родния ни перкусионист, членове са Maria Avramidi, Diego da Franca, Larissa Franklim, Steffany Obadiaru, Ayo Joakim, Siamen Kado и Layefa Okereke.

Видеото към парчето (реж. Георги Марков) пренася зрителя в летен бар , където ритъмът и удоволствието от музиката владеят положението. 

„Това е едно от най-хубавите музикални неща, които съм правил до момента. Всички страхотно се забавлявахме в процеса на записите и снимките. Танцувахме и свирихме до зори.“, споделя Калин. 

Проектът е осъществен с подкрепата на Министерството на Културата, а първото му представяне на живо ще е на 2-ри юни в Sofia Live Club. 

Официалната премиера на “Без теб не мога” е днес (14.05), в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в официалния YouTube канал на Калин Вельов и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини