Вижте първия трейлър на Гладиатор II 10 юли, 2024

Появи се първият трейлър на един от най-очакваните филми на есента. Гладиатор II, продължението на спечелилия "Оскар" през 2000 г. епос на Ридли Скот, ще се появи по кината през ноември, но рекламният клип предлага първия поглед към Пол Мескал, който влиза в сандалите на Ръсел Кроу, съобщи „Гардиън“.

Мескал играе Луций, син на Луцила (Кони Нилсен) и покойния Луций Вер, който си спомня как е гледал обречените геройства на Максимус на Кроу в първия филм. Вдъхновен от смелостта му, поробеният Луций се заклева да победи новите преуспяващи императори Каракала (Джоузеф Куин) и Гета (Фред Хечингер).

На пътя му - или, може би, за да му даде малко предимство - застават робовладелецът и властови посредник Макрин на Дензъл Уошингтън, когото Скот описва като "доста жесток" към бойците на арената, както и римският генерал Марк Акаций на Педро Паскал.

Паскал описва героя си като "много, много добър генерал, което може да означава и много добър убиец", обучен под ръководството на Максимус. Стремежът на Акаций да нахлуе в Северна Африка го поставя твърдо на прицела на Луций.

Трейлърът предлага и предварителен преглед на вълнуващия саундтрак - отново композиран от Ханс Цимер, както и откъс от преработката на No Church in the Wild на Кание Уест и Джей Зи.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини