Кейт Мидълтън присъства на публично събитие 17 юни, 2024

Кейт Мидълтън присъства на годишната церемония Trooping the Color в Лондон в събота в чест на британския монарх, откроявайки се като първата публична поява след диагнозата рак. Снимки от събитието показват, че Мидълтън е транспортирана до церемонията в карета заедно със съпруга принц Уилям и трите деца на двойката.

Принцесата на Уелс наскоро разкри, че се надява да „участва в няколко публични ангажимента през лятото“ (особено парада за рожден ден на крал Чарлз), в подробна публикация, споделена в нейния съвместен X акаунт с принц Уилям.

„Имам добър напредък, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да оставите тялото си да си почива. Но в добрите дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да извлечеш максимума от това, че се чувстваш добре."

Майката на три деца изглеждаше в приповдигнато настроение. Крал Чарлз и кралица Камила също се появиха на церемонията. Кралят се завърна към кралските си задължения през април, само два месеца след като разкри диагнозата си рак на обществеността.

William Kate

Снимка от БГНЕС

William Kate

Снимка от БГНЕС

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини