The Door на Teddy Swims с нова версия 15 юни, 2024

Утвърждавайки себе си като глас на 2024 г., Teddy Swims прави колаборация с аржентинския изпълнител Tiago PZK за чисто нова версия на „The Door“, която излиза сега. Това бележи първото им съвместно сътрудничество. Teddy Swims не само разрушава жанровите граници, но и обединява култури с добавянето на зашеметяващ испански стих, предоставен с любезното съдействие на Tiago PZK. 

“The Door” – който вече се доказа като световен хит, натрупа 225 милиона глобални стримвания, пробивайки в Топ 50 на официалната класация за сингли в Обединеното кралство и US Billboard Hot 100, сега има нова версия от колаборацията с Tiago PZK. Песента започва с изключителния текст на Tiago на испански и продължава със съвместното изпълнение на двамата певци – вижте текста ТУК.

„Беше лудост да гледам как музиката ми се разпространява по целия свят, особено в Латинска Америка. Спомням си, когато за първи път видях песните ми да се превеждат на испански – беше сюрреалистично изживяване. Знаех, че искам да добавя нова динамика към тази песен и съм толкова развълнуван, че Tiago ще се присъедини към мен.”

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини