Любо Киров пусна нов албум 14 юни, 2024

През последните години колекцията на Любо Киров с най-добрите му песни, озаглавена „Знам“, и последвалите я албуми „Както преди“ и „Целуни ме“, го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. На стартовата линия, за да продължи биографията на успеха, е нов албум на Любо със заглавие „Ново сърце“, чиято премиера е днес, 14 юни.

„С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние сме никой. Албумът „Ново сърце“ е огледало на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя“ казва Любо Киров.

С появата на албума своя премиера има и едноименият сингъл от него. Текстът е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав Сланев – Стенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров.

„Ново сърце“ излиза и с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини