Майли Сайръс обясни защо не дружи много със звезди 14 юни, 2024

Майли Сайръс е обичана от мнозина, но тя също държи близките си връзки далеч от светлината на прожекторите и всъщност няма много приятели знаменитости.

Носителката на награда Грами се появи в ново интервю с Дейвид Летърман за неговата поредица My Next Guest Needs No Introduction, където разкри защо не е склонна да поддържа приятелства с други хора в развлекателната индустрия, според People.

„Не съм много активна в артистичната общност. Просто не се чувствам себе си в такава среда“, каза тя, добавяйки, че има някои хора, които намират път в нейния кръг. „Но има някои, като Бионсе – с които се познаваме от дълго време.“

Певицата наскоро се появи в последния албум на Bey Cowboy Carter за дуета "II Most Wanted". Сайръс си припомни времето, когато е била на около 15 години, когато е била с Бионсе в супергрупа за благотворителния сингъл "Just Stand Up!" за борбата с рака през 2008 г. заедно с няколко други изпълнители. Тя отбеляза, че Бионсе е била "напълно зашеметяваща" и "толкова мила" към нея.

На друго място в интервюто Сайръс също говори за това как нейната майка, Тиш, е нейният „герой“, както и за „отрицателната черта“, която тя каза, че е наследила от баща си, Били Рей Сайръс.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини