Тино пусна сингъла „Дишай“ 13 юни, 2024

В края на лятото на 2022 година Тино създава текста и музиката на първата версия на песента си "Дишай", която звучеше по неговите концерти оттогава насам. Тино решава това да е неговият следващ сингъл, но и вече го терзае нуждата да развие новото звучене, което е в главата му и типично за него отново да покаже всеизвестното си умение да пресича стилове.

"Идвам от алтернативната клубна сцена и свирене в група с барабани и китари, но последните години у мен все повече взима превес електронната музика - и като слушател, и като изпълнител, и като автор." - споделя Тино.

Той се запознава с украинския музикален продуцент Томаш Лукаш, който отскоро е в България и благодарение на общите им музикални интереси, съвсем естествено започва добро приятелство и съвместна работа. Оттогава двамата работят заедно като първата им обща продукция е вече факт. 

Зад видеоклипа на "Дишай" застават отново режисьорът Свилен Славов в екип с Виктор Добрев.  Във видеото на "Дишай" Тино най-после подобаващо показва и своята не на всички известна страст към автомобилите. 

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини