Американската лудост "надяждане с хотдог" по Netflix 13 юни, 2024

Легендата на американското състезателно хранене Джоуи Честнът ще се изправи срещу ожесточен съперник в състезание по ядене на хот-дог в най-новото събитие, което ще бъде излъчено на живо по Netflix. Съобщението идва ден, след като стана ясно, че Честнът е получил забрана да участва в популярно събитие в Ню Йорк, спонсорирано от компания за бързо хранене. Честнът беше изгонен от това състезание, след като подкрепи компания за производство на месо от растителен произход.

Сега става ясно, че в Netflix той ще се изправи срещу японеца Такеру Кобаяши, бивш световен рекордьор, който е печелил същото състезание в Ню Йорк шест пъти подред, преди да бъде победен от Честнът през 2007 г.

"Съперничество, което тлее от 15 години. ЧЕСТНЪТ СРЕЩУ КОБАЯШИ: UNFINISHED BEEF - върховното състезание по ядене на хотдог - ще се излъчи НА ЖИВО по Netflix в понеделник, 2 септември", пише стриймърът.

40-годишният Честнът е печелил състезанието на 4 юли, което привлича хиляди фенове всяка година, общо 16 пъти, включително през 2021 г., когато поставя световен рекорд, изяждайки 76 хотдога и кифлички за 10 минути.

46-годишният Кобаяши ще излезе от полупенсионерски режим за двубоя.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини