Гери Халиуел пропусна фамилното име от мъжа си Крисчън Хорнър 11 юни, 2024

Гери Хорнър нарече себе си с моминското си име Гери Халиуел в ново видео на фона на продължаващия скандал около съпруга й Крисчън Хорнър. Звездата от Spice Girls се нарече с моминското си име във видео в социалните мрежи за френската модна къща Dior.

"Bonjour! C'est moi Geri, Geri Halliwell", каза тя в началото на клипа, което се превежда като "Здравейте! Аз съм Гери, Гери Халиуел."

Гери, която взе фамилното име Хорнър, когато се омъжи за Крисчън през 2015 г., доскоро се наричаше Гери Халиуел-Хорнър.

Промяната на името й идва, след като шефът на Ред Бул във Формула 1 беше обвинен в неподходящо поведение от служителка на отбора по-рано тази година. Той категорично отрече да е извършил неправомерни действия и беше оневинен след разследване. Съобщава се, че обвинителката му е била отстранена от работа с пълна заплата и в момента обжалва решението за невинността на Крисчън.

На пресконференция през март директорът на отбора на Ред Бул благодари на своята „подкрепяща съпруга“, докато призова да се сложи край на инцидента.

"Много съм благодарен, че имам прекрасно семейство и много подкрепяща съпруга. Когато има замесени деца, семейство, родители... не е хубаво."

Гери и Крисчън имат седемгодишен син на име Монтегю, а двамата имат по-големи дъщери от предишни връзки.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини