Coldplay подсказаха за предстояща нова песен 10 юни, 2024

Изминаха почти три години, откакто Coldplay пуснаха Music of the Spheres, но изглежда, че феновете няма да трябва да чакат още дълго за нова музика. Групата сподели тийзър в Instagram за нов сингъл, за който се смята, че ще се казва „First Time“. Видеото показва как Крис Мартин стои на кея на Санта Моника в Калифорния през нощта, докато виенското колело се върти зад него. Клипът е заснет с изтичане на времето, така че изглежда ускорен; но музиката се възпроизвежда в реално време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

През декември 2022 г. Мартин разкри, че Coldplay са в студиото и работят върху албум, наречен Moon Music, и може да е последният. През 2021 г. Мартин разкри, че планира да спре да издава музика с Coldplay през 2025 г. „Знам, че мога да ви кажа: последният ни запис ще излезе през 2025 г. и след това мисля, че ще правим само турнета“, каза той. „Може би ще направим някои съвместни неща, но каталогът на Coldplay, така да се каже, приключва тогава.“

Ако Moon Music излезе тази година, е възможно групата да има още един проект в процес на работа. Просто ще трябва да изчакаме и да видим.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини