Мистериозна фигура беше забелязана на шоуто от Eras Tour на Тейлър Суифт в Мадрид 07 юни, 2024

Мистериозна фигура беше забелязана на шоуто от Eras Tour на Тейлър Суифт в Мадрид и посетителите на концерта бързо направиха видеозаписи на зрелището. Според TMZ "силует на човек" стои на стадион Сантяго Бернабеу и гледа как певицата изпълнява песента "Delicate".

Неочакваният гост може да бъде видян да танцува в ритъма на музиката сам в сенките. Видеозаписи, получени от Consequence of Sound, изобразяват фигурата в целия й блясък далеч над останалата част от публиката.

Малко след като видеото беше споделено в социалните медии, феновете започнаха да се шегуват с уникалната гледка, спекулирайки кой... или какво би могло да бъде. Някои предположиха, че това е бившият на Суифт, Мати Хийли, докато други предположиха, че това е един от многото известни музиканти, които са присъствали на шоутата на суперзвездата в миналото.

Ще разберем ли някога самоличността на мистериозната фигура, застанала на стадион Сантяго Бернабеу на шоуто на Суифт в Мадрид? Само времето ще покаже.

@consequence A strange figure was spotted on top of the stadium during Taylor Swift’s show in Madrid. 👀 👽 📹: everaishamore via X. #taylorswift #theerastour #erastourmadrid #concert ♬ original sound - consequence

Радио Витоша - Следвай музиката!

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини