Вижте какво подарява Том Круз на Дакота Фанинг на всеки рожден ден 07 юни, 2024

Том Круз подарява едно и също нещо на Дакота Фанинг всяка година, откакто двамата участваха заедно във филма "Войната на световете" от 2005 г. Фанинг беше гост на Кели Кларксън в нейното шоу и разкри някои от подаръците, които Круз толкова любезно й е подарил през последните 19 години.

„Навърших 11 във „Войната на световете“, когато работихме заедно и той ми подари първия ми мобилен телефон за този рожден ден. Беше Motorola Razr… Нямаше на кого да се обадя, но толкова го исках. Това е толкова страхотен спомен.“

Актрисата продължи:

„Той винаги ми изпраща едно и също нещо всяка година след мобилния телефон. Обичах обувките, когато бях малка. Така че от този рожден ден нататък той винаги ми изпраща обувки.

Дакота, която наскоро навърши 30, изигра дъщерята на Круз в хитовия блокбастър от 2005 г. и има огромен успех и огромна колекция обувки, подхранвана от нейния екранен баща. Като се има предвид, че не са много 30-годишните, които получават годишен подарък от звезда като Том Круз, Кларксън попита дали Фанинг някога е била впечатлена от звезди на което тя отговори:

„Разбира се. Най-вече се впечатлявам от телевизионни риалити звезди... така че съм супер фен на Лиза Вандерпъмп."

 Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини