Imagine Dragons бавят концерти, защото си играят игрички 06 юни, 2024

Вокалистът на Imagine Dragons Дан Рейнолдс закъснявал за концерти, защото играел компютърни игри. 

Пред Washington Post изпълнителят говори за силната обвързаност на Imagine Dragons с гейминга и потвърди, че от групата са бавили началото на концерт, защото играели на "League Of Legends". Причината е, че когато играта е онлайн с много играчи, има санкции ако някой от участниците прекъсне игра, която вече е започнала. 

“"League Of Legends" определно ми се стори като голямо предизвикателство”, обясни китаристът Уейн Сърмън пред NME. “Играеш срещу други хора, но не като при други игри, където някое 12-годишно с пушка винаги ще те побеждава - тук има мислене и стратегия, най-надареният отбор по отношение на бързи реакции не винаги печели, което е добре, защото аз съм на 37 години и реакциите не са това, което бяха". 

През 2014 г. на първите гейминг награди Imagine Dragons изпълниха музиката от играта "Legend Of Zelda", дело на композитора Коджи Кондо.

Песни на Imagine Dragons също са включени в редица игри, включително в "Starfield" и "League Of Legends", както и в анимационния сериал от вселената на "League Of Legends", "Arcane", по една от стрийминг платформите. 

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини