Кели Озбърн вярва, че наркотиците и алкохола са я предпазили от ... рак 06 юни, 2024

Кели Озбърн беше открита за борбата си със зависимостта и в последния епизод на The Osbournes Podcast тя говори за надеждите си, че животът, изпълнен с употреба на наркотици и алкохол, я е "балсамирал" от развитие на рак.

„Надявам се, че съм се балсамирала, за да не се разболея никога от рак“, заяви 39-годишната дъщеря на Шарън и Ози Озбърн. „Със сигурност съм изтръпнала от всички наркотици и алкохол.“

Тя продължи да изтъква, че болестта е част от семейството, като майка й Шарън страда от рак на дебелото черво през 2002 г. „Ябълката не пада далеч от дървото“, добави тя.

Братът на Кели Джак Озбърн отхвърли нейната теория. "Не мисля, че работи по този начин", отговори той. "Но аз не съм лекар."

Кели, която роди първото си дете в края на 2022 г., по-рано каза, че за първи път се е пристрастила към наркотици на 13-годишна възраст, когато й е предписан викодин след операция на тонзилит.

„Много бързо премина … към хероин, в крайна сметка, защото беше по-евтин“, каза тя по време на интервю през 2021 г. „Хванаха ме да го купувам и още на следващия ден майка ми ме изпрати на рехабилитация.“

Тя прекара години в рехабилитация и през 2017 г. спря да пие; обаче през 2021 г. призна, че е получила рецидив след четири години трезвеност. Рецидивът беше краткотраен и Кели бързо се върна „в правия път“.

„Това е нещо, с което ще се боря до края на живота си“, каза тя тогава. "Никога няма да е лесно."

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини