Виктория слага край на тъжното лято с... летен хит 24 май, 2024

 VICTORIA издава новия си сингъл „Sad Girl Summer (Not Again)“. Тази песен се потапя във възходите и паденията на разбитото сърце, устойчивостта и намирането на сила в себе си. С перфектна продукция, парчето демонстрира изключителния талант на VICTORIA като вокалист и автор на песни, както и нейния огромен потенциал да пробие на международно ниво.

VICTORIA е съавтор на парчето, което е записано в „Garden Studio“ в Стокхолм, Швеция. Това е много лична песен за нея, както тя изразява със собствените си думи, изпращайки послание до всички момичета по света:

"sad girl summer (not again)” е много близка до мен песен. Само три дни преди да вляза в студиото в Стокхолм, преживявах раздяла. Това ме разби, и не бях в състояние дори да мисля за писане на музика. Но тогава чух първите акорди на песента и те ме удариха, внезапно бях пълна с вдъхновение. Аз и моят екип създадохме цялата песен само за четири часа, случи се наистина много бързо. Взех цялата болка и я превърнах в нещо красиво, изразявайки го чрез изкуството си. И да ви кажа, това е моето парче, защото се свързва директно с душата ми."

 

Радио Витоша - Следвай музиката!  

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини