Twenty One Pilots представят The Carving 23 май, 2024

Twenty One Pilots, сподели „The Craving (single version)“ –  последното представяне на нова музика от предстоящия им албум „Clancy“, който излиза на 24-ти май.   “The Craving (single version)” е вече  наличен във всички стрийминг платформи и е придружен от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния сътрудник Reel Bear Media. Бандата представи за първи път емоционално зареденото парче по-рано този месец на живо по време на разпродадения си концерт в „Electric Ballroom“ в Лондон. Серията от изпълнения на живо на Twenty One Pilots – която включваше разпродадени концерти в Ню Йорк, Мексико Сити и Берлин – ще завърши този петък, 24 май, с много специално изпълнение по слушай издаването на албума, в „Newport Music Hall“ в родния им град Кълъмбъс, Охайо.

През изминалия уикенд Twenty One Pilots си партнираха с независими музикални магазини на различни места по целия свят, за да започнат своите глобални партита за слушане на „Clancy“. Събитията, които бяха до 23-ти май, се състояха на над 200 места в цял свят.

Twenty One Pilots ще отпразнуват издаването на „Clancy“ с „The Clancy World Tour“ –  най-голямото им хедлайн турне до момента, което ще стартира на 15-ти и 16-ти август в Денвър, Колорадо.

Радио Витоша - Следвай музиката!  

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини