Спонсорирана статия: Дамски тениски - кои мотиви и цветове са на мода? Вдъхновете се от трендовете! 21 май, 2024

Красотата на модата е, че успява да вдъхва нов живот във всеки един елемент от облеклото. Точно така е и с обичайните дамски тениски, без които просто не може. Ако обърнете поглед към собствения си гардероб, там ще откриете поне няколко модела. Някои от тях ще са напълно обикновени, а други - с разчупен дизайн и нестандартна кройка. Кои точно тениски са на мода през 2024 година? Открийте отговора на въпроса още сега!

 

Носете дамски тениски с точните мотиви

Няколко са възможностите да подчертаете интереса си към модата през тази година. Когато става дума за дамски тениски, модерни ще са на първо място флоралните мотиви. Започваме с тях, защото сме във вихъра на пролетта, а съвсем скоро по нашите ширини ще се настани и лятото. Разнообразие от горнища с флорални мотиви можете да откриете в https://www.sinsay.com/bg/bg/zheni/drehi/teniski. Тук трябва да отбележим, че флоралните мотиви могат да бъдат както реалистични, така и стилизирани. Ако успеете да се съобразите със символиката на изобразените цветя, можете да придадете на облеклото си още по-силно послание.

През 2024 г. на мода ще са също така всички дамски тениски с ретро мотиви, както и такива, на които са изобразени всякакви кулинарни изкушения. Носталгията по модните тенденции през последните няколко десетилетия отдавна обхвана обувките, сега тя идва с пълна сила и при тениските. Артистичните натури ще харесат и друга модна тенденция тази година - животинските мотиви. Свежо ще изглеждате с дамска тениска с изобразено на нея пухкаво животинче. 

Други две супер вълнуващи тенденции в дамската мода са стремежът към минимализъм и използването на силата на типографията. В отговор на сложните дизайни и ярките цветове, дамските тениски в минималистичен стил си проправят път. Затова смело носете модели с прости графики, ненатрапчиви цветове и чисти линии, от които струят спокойствие и целеустременост. Чарът на тези дизайни е в тяхната съвършена простота. По сходен начин можете да използвате ясни типографски послания върху дамската си тениска, за да подчертаете своя личен стил на обличане и житейска философия. 

Цветовете на 2024 година, които трябва да присъстват в дрехите ви

Горещите дни предразполагат към избор на по-свежи и ярки цветове в облеклото. Когато обаче сте последователи на модата, струва си да имате предвид и актуалните трендове в цветовата палитра. През 2024 г. дамски тениски в точно няколко цвята ще са топ попадение. Някои от тях, сигурни сме, ще ви провокират да си ги набивате още сега. Започваме с не кой да е цвят, а с бялото. Колкото и тривиално да е, бялата тениска никога няма да излезе от мода. Можете да я стилизирате по всевъзможни начини, изглежда супер свежо и се приема добре на различни поводи. 

Няма да сгрешите, ако купите и тениска в бургундско червено. Дълбочината на този цвят е омагьосваща и аристократична. Използвайте я, когато искате да придадете елегантност на облеклото си. Следват небесносиньо и нежно зелено. Тези два цвята излъчват спокойствие и са отличен избор, предвид горещите дни, които се задават. Освен това са фантастична основа за почитатели на пъстроцветния начин на обличане. 

Хитови през 2024 г. ще са още пастелното лилаво, портокаловото, пастелното жълто и, разбира се, Peach Fuzz - цветът на годината. Той представлява мек нюанс на бежовото с щипка касиево, мандаринено и прасковено. Ако харесвате лилавото, съчетайте дамска тениска в пастелен тон с облекло в неутрални цветове и аксесоари в металик. Peach Fuzz ще бъде предпочетен от всяка жена, която иска да добави в облеклото си величественост. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини