Клип с насилие над жена от страна на рапъра Пи Диди беше разпространен от CNN 20 май, 2024

Клип с насилие над жена от страна на рапъра Пи Диди беше разпространен от CNN. Посегателството е извършено в хотел в Лос Анджелис, а жертвата е бившата приятелка на звездата Касандра "Каси" Вентура. На видеото, заснето от охранителни камери през 2016 г., се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи бившата си половинка. Клипът съдържа смущаващи кадри!

След разпространението на видеото рапърът публикува свое такова на страницата си в Instagram. В клипа рапърът се извинява за стореното и заявява, че поема пълна отговорност за „непростимите” си действия.

„Бях отвратен, когато го направих. Отвратен съм и сега”, казва звездата, чието рождено име е Шон Комбс. „Веднага след това потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и на рехабилитация. Трябваше да моля Бог за неговата милост. Толкова съжалявам”, казва още Пи Диди.

Връзката на Пи Диди и Каси започва, когато тя е едва на 19, а той – на 37. Миналия ноември Вентура започна дело срещу Комбс по обвинения за изнасилване и секс трафик. По казуса се стигна до споразумение, а адвокатът на рапъра - Бенджамин Брафман, тогава каза, че договорката „не е признание за неправомерни действия”.

Оттогава насам няколко други жени заведоха дела, обвинявайки Пи Диди в сексуално и физическо насилие. Домовете му в Лос Анджелис и Флорида бяха обискирани миналия месец като част от федерално разследване за трафик на хора.

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини