Музика и футбол се обединяват във “FIRE“ - химнът на Евро 2024 12 май, 2024

Италианското трио MEDUZA, американската група OneRepublic и германската певица Leony предлагат вълнуващ поглед към предстоящите футболни събития с премиерата на официалната песен на Европейското първенство по футбол 2024  – “FIRE“.  

Тримата артисти ще изпълнят “FIRE“ на живо по време на церемонията по закриването на EURO 2024 на Олимпиящадион в Берлин на 14 юли. 

С пускането на песента UEFA стартира и кампанията #lightyourfire - призив за действие към феновете по целия свят да се обединят и да споделят своята страст и талант, като използват аудиото на песента в клиповете си.

Тази инициатива е ангажиращ начин за феновете да се свържат с духа на Европейското и засилва чувството за единство. Кампанията предоставя и възможността фенове да спечелят билети за големия финал на първенството на 14 юли.   

Освен продукцията на песента MEDUZA също така създават и пълно звуково изживяване - серия от телевизионни кадри, музиката при излизането на отборите на терена и ключови моменти като връчването на трофея. С това те гарантират, че духът на EURO 2024 резонира във всеки аспект на събитието, обединявайки музиката и футбола. 

UEFA EURO 2024 ще се проведе от 14 юни до 14 юли в десет града домакини в Германия: Берлин, Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф, Франкфурт, Гелзенкирхен, Хамбург, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт. 

Радио Витоша - Следвай музиката!  

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини