Тарантино се отказал от "Филмовия критик" 18 април, 2024

Куентин Тарантино се отказа от филма „Филмовият критик“ като негов 10-ти и последен проект, съобщи Deadline. Тарантино възнамеряваше да ангажира Брад Пит като главна звезда, което щеше да отбележи третия им съвместен проект след "Inglourious Basterds" и "Имало едно време в Холивуд". Носеха се слухове, че мнозина от актьорския състав на предишните му филми може да вземат участие, а Sony се готвеше да направи филма.

Говори се, че Тарантино е пренаписал сценария си, което е забавило началото на продукцията. В последствие той просто е решил, че „Филмовият критик“ няма да вземе мястото на последния му филм.

Проектът на филмовите критици набра голяма скорост след края на стачката на SAG-AFTRA, когато Deadline съобщи, че Пит ще се присъедини към филма, с надеждата снимките му да започнат през 2024 г. Тарантино разкри, че действието на филма му се развива в Калифорния в годината на излизането на този филм, т.е. през 1977 г., и че той "се основава на човек, който наистина е живял, но никога не е бил истински известен, и е писал рецензии за филми за един порнографски вестник".

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини