Шаная Туейн: Тейлър Суифт си къса задника от работа 18 април, 2024

Шаная Туейн приветства Тейлър Суифт като артист, който „си къса задника от работа“. Мегазвездата на кънтрито посочи Суифт като пример, когато тя говори за отдаденост и страст в ново интервю. Туейн говори за сегашната си философия на „извличане на максимума от живота“, анонсира предстоящото си пребиваване в Лас Вегас, задълбочи се в начините, по които тя изразява себе си чрез модата и размишляваше върху Come On Over повече от две десетилетия след издаването на емблематичния запис. Come On Over включва някои от най-големите хитове на Туейн в нейната кариера.

По време на интервюто си за тя настоя, че никога „не е възнамерявала да бъде пионер или нещо подобно. Никога дори не съм осъзнавала, че ще бъда“, докато тя преодолява бариерите пред кънтри-поп кросоувърите и се издига до ново ниво на международен успех.

Туейн обясни, че е смятала за необходимо да издаде Come On Over, дори когато някои са скептични към смесицата между жанровете. Тя каза, че се гордее, „че имах смелостта да поемам рискове“ и каза за Суифт, докато говореше за собствената си отдаденост:

„Това момиче се скъсва от бачкане. Тя живее изтощително, но се е посветила и отдала на себе си, на изкуството и работата си. Дори не става въпрос за амбиция, макар че съм сигурна, че повечето хора биха я нарекли амбициозна. Тя е изключително трудолюбива и съм сигурна, че има огромни цели. И аз се гордея най-много с постоянството си и че не пропилях таланта си.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haute Living (@hauteliving)

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини