Джони Деп изненадващо спретнат на кинопремиера 17 април, 2024

Джони Деп се появи на премиерата на филма "Жана Дюбари" в Лондон. Според местните таблоиди той е подстригал косата си, отслабнал е много и като цяло е изглеждал много по-добре: по-рано актьорът, който през юни ще навърши 61 години, беше забелязан на снимачната площадка в Италия, след което феновете започнаха да обсъждат външния му вид. В момента актьорът работи като режисьор по нов филм за художника Амедео Модиляни заедно със своя приятел Ал Пачино.

Според запознати животът на актьора наистина се е променил напоследък. "Той живее в Обединеното кралство, където монтира "Моди" (новият филм на актьора) и води по-"чист" начин на живот, отколкото понякога го е правил в миналото".

Той коментира и "завръщането" си в индустрията след скандала с бившата си съпруга Амбър Хърд.

"Не съм се върнал от никъде. Не съм ходил никъде", заяви той.

Преди две години, през май, обществеността обсъждаше нашумелия съдебен процес между Амбър Хърд и бившия ѝ съпруг Джони Деп. Съдебните заседатели признаха Амбър Хърд за виновна по делото за клевета срещу Деп, когото тя обвини в домашно насилие, и я осъдиха да плати 15 млн. долара обезщетение. В социалните мрежи Амбър Хърд написа, че е "разочарована от това, което тази присъда означава за други жени", защото тя "опровергава идеята, че насилието над жени трябва да се приема сериозно".

Magic - Музиката, която обичаш

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини